Lindy van Rossum Fotografie

Intimate portraits& boudoir

met liefde vastgelegd

Vier jouw schoonheid

met een Intimate & boudoir shoot

Tijd om jouw kracht en schoonheid te ontdekken. Gun jezelf een women empowerment shoot! Lieve vrouw, gun het jezelf om je te laten vastleggen zoals ik jou zie door mijn lens: een prachtige, krachtige vrouw met een verhaal. Bij Lindy van Rossum Fotografie draait een boudoir shoot om meer dan alleen het maken van foto’s; het is een beleving die jou centraal stelt. Tijdens de boudoir shoot voel je je zelfverzekerd, mooi en krachtig, wat een prachtige boost geeft aan jouw zelfvertrouwen. Laat ons samen jouw unieke schoonheid en kracht vastleggen in adembenemende beelden tijdens een professionele boudoir shoot.

Fijne setting

Bij een boudoir shoot bij Lindy van Rossum Fotografie creëren we een ontspannen en veilige sfeer waarin jij je helemaal op je gemak voelt. Vooraf hebben we een telefonisch kennismakingsgesprek waarin ik benieuwd ben naar wie jij bent en wat je wensen zijn. Samen plannen we jouw shoot, waarbij we de tijd nemen om alles perfect voor te bereiden. Tijdens de shoot werken we samen om jouw schoonheid in het juiste licht te zetten en serene, krachtige beelden te creëren. De setting is altijd stijlvol en intiem, zodat je volop kunt genieten van de ervaring.

Voel je zelfverzekerd

Tijdens de boudoir shoot voel je je zelfverzekerd, mooi en krachtig. Dit geeft een prachtige, positieve boost aan jouw zelfvertrouwen. Mijn manier van werken is dat jouw comfort en zelfvertrouwen voorop staan. We nemen ruim de tijd voor je, zodat je je op je gemak voelt en optimaal kunt stralen. Bij Lindy van Rossum fotografie ondersteunen we je tijdens de fotoshoot met creatieve begeleiding, zodat je je op je gemak voelt en optimaal kunt stralen.

Info & tarieven

Jouw intimate & boudoir shoot
249
  • Een luxeuze fotoshoot bij Lindy van Rossum fotografie met persoonlijke aandacht en prachtige eindproducten als resultaat.
  • Uitgebreide fotosessie in de studio (max 1 uur)
  • 5 beelden digitaal
  • Telefonische kennismaking en voorbereiding fotosessie
  • Bestelsessie in de studio waarin we samen jullie producten samenstellen naar wens
  • Een uitgebreid brochure met informatie & tips
  • Extra beelden zijn bij te bestellen of kies voor een prachtig product

Tastbare herinneringen

Ik geloof in het vastleggen van herinneringen die een leven lang meegaan. Daarom bied ik na de fotoshoot een exclusieve revealsessie in mijn studio, waar we samen de prachtige beelden bewonderen die we hebben gecreëerd. Maar daar blijft het niet bij. Ik hecht er waarde aan dat jouw herinneringen niet alleen digitaal blijven bestaan, daarom bied ik een scala aan hoogwaardige producten aan, van fine-art wall prints tot luxe albums, zodat je echt kunt genieten van jouw kostbare momenten, tastbaar en blijvend.

FAQ

Een boudoir shoot is jouw moment van women empowerment! Het is een kans om jouw innerlijke kracht en schoonheid te ontdekken en te vieren. Bij Lindy van Rossum Fotografie gaat het niet alleen om het maken van foto’s; het is een beleving die helemaal om jou draait. Tijdens de boudoir shoot voel je je zelfverzekerd, mooi en krachtig, en dit straalt door in adembenemende beelden die jouw unieke schoonheid en kracht vastleggen.

De shoot duurt ongeveer 1 uur.

De shoot vindt plaats in mijn daglicht studio Boutique Studio Lux in Velp, Noord-Brabant, dichtbij Wijchen, Nijmegen & Den Bosch. Hier creëren we samen een betoverende en intieme sfeer waarin je je helemaal op je gemak zult voelen.

Vooraf hebben we een kennismakinggesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen. Ik vraag je een moodboard te maken om jezelf te inspireren en te delen met mij. Ik geef je graag advies betreft kleding. Ook mag je altijd gebruik maken van mijn cliënt closet. We zullen samen alle details doornemen en ervoor zorgen dat je er fantastisch uitziet en je op je gemak voelt.

Dit hoor ik heel vaak. Het is aan mij de taak om jou ontspannen op de foto te krijgen en ik beloof je, dat lukt;)!

Dat hoeft ook niet. We kunnen ook krachtige en prachtige beelden maken in kleding. Ik laat je graag de mogelijkheden zien.

Ja dat kan zeker. In mijn brochure lees je hier meer over. Vraag deze vrijblijvend aan.

Yes! Ik werk met een aantal leuke meiden samen. Vraag naar de mogelijkheden.

BOEK EEN SHOOT

Wil jij ook voor mijn lens staan? Ik kan niet wachten om jouw verhaal vast te leggen in prachtige beelden!