Lindy van Rossum Fotografie

Gezin

met liefde vastgelegd

Met liefde vastgelegd

Deze speciale periode uit jouw leven

De tijd met je gezin is kostbaar en vluchtig. Bij Lindy van Rossum Fotografie leggen we deze waardevolle momenten vast met liefde en aandacht voor detail. Of het nu gaat om een newborn shoot om de eerste dagen van je pasgeboren baby vast te leggen, een motherhood shoot om intieme momenten tussen moeder en kind te vangen, of het fotograferen van jullie gehele gezin, wij zorgen ervoor dat deze herinneringen voor altijd bewaard blijven.

Newborn
De eerste dagen van je pasgeboren baby zijn zo kostbaar en bijzonder. Leg deze magische momenten vast met een liefdevolle en zorgvuldige newborn shoot, waarbij elk detail met aandacht wordt vastgelegd.
Motherhood
Vier de unieke band tussen moeder en kind met een intieme motherhood shoot. Deze sessies zijn gericht op het vastleggen van tedere en liefdevolle momenten die de essentie van het moederschap weerspiegelen.
Gezin
Vang de liefde en dynamiek binnen jouw gezin met een gezellige en ontspannen gezinsfotoshoot. Spontane lachmomenten en liefdevolle omhelzingen worden vastgelegd in tijdloze beelden die jullie verhaal vertellen.

Info & tarieven

Voor jouw gezinsshoot
249
  • Een luxeuze fotoshoot bij Lindy van Rossum fotografie met persoonlijke aandacht en prachtige eindproducten als resultaat.
  • Uitgebreide fotosessie in de studio (max 2 uur)
  • 5 beelden digitaal
  • Telefonische kennismaking en voorbereiding fotosessie
  • Bestelsessie in de studio waarin we samen jullie producten samenstellen naar wens
  • Een uitgebreid brochure met informatie & tips
  • Extra beelden zijn bij te bestellen of kies voor een prachtig product

Tastbare herinneringen

Ik geloof in het vastleggen van herinneringen die een leven lang meegaan. Daarom bied ik na de newbornshoot een exclusieve revealsessie in mijn studio, waar we samen de prachtige beelden bewonderen die we hebben gecreëerd. Maar daar blijft het niet bij. Ik hecht er waarde aan dat jouw herinneringen niet alleen digitaal blijven bestaan, daarom bied ik een scala aan hoogwaardige producten aan, van fine-art wall prints tot luxe albums, zodat je echt kunt genieten van jouw kostbare momenten, tastbaar en blijvend.

FAQ

De shoot duurt ongeveer 2 uur.  Ik houd altijd rekening met 2 uur. We zullen vast geen 2 uur aan het fotograferen zijn, maar ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben om eventueel een luier te verschonen, een fles te geven of gewoon even te knuffelen met je kindje.

De eerste 3 maanden tellen voor mij als een newborn fotoshoot. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich goed genoeg voelt om op de foto te gaan. Ik schrijf jullie uitgerekende datum in mijn agenda en we blijven in contact met elkaar.

 

De shoot vindt plaats in mijn daglicht studio Boutique Studio Lux in Velp, Noord-Brabant. De studio is makkelijk bereikbaar vanuit Wijchen, Nijmegen en Den Bosch. 

Waar jij je goed in voelt! Wat ideeën nodig? Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek en ontvang je een brochure. Hier staan tips in. Uiteraard mag je mij altijd om advies vragen.

We hebben ruim de tijd. We volgen het ritme van jullie kindje. Er zitten altijd prachtige beelden tussen en mocht het echt niet gaan dan kijken we samen naar een oplossing.

Na de shoot nodig ik je uit voor een exclusieve revealsessie in mijn studio in Velp. Hier bekijken we samen de prachtige beelden die we hebben gecreëerd en bespreken we de mogelijkheden voor hoogwaardige producten zoals fine-art wall prints en luxe albums.

 

Ja dit kan altijd, in mijn brochure lees je hier meer over.

Zeker. Ik werk met top leveranciers die handgemaakte producten produceren. Je zult versteld staan van de kwaliteit! Ik laat het je graag zien in mijn studio.

BOEK EEN SHOOT

Willen jullie ook voor mijn lens staan? Ik kan niet wachten om jullie verhaal vast te leggen in prachtige beelden!