Lindy van Rossum Fotografie

Bruiloft

met liefde vastgelegd

Vier de liefde

Leg de mooiste dag van jouw leven vast

Als ervaren trouwfotograaf bij Lindy van Rossum Fotografie, ben ik gepassioneerd over het vastleggen van jullie prachtige dag op een manier die warmte, elegantie en creativiteit uitstraalt. Het is mijn missie om niet alleen de traditionele momenten vast te leggen, maar ook de subtiele emoties en intieme details die jullie dag zo bijzonder maken. Van de eerste glimlach van de bruid tot de liefdevolle omhelzingen tijdens de ceremonie, ik vind vreugde in het vastleggen van de authentieke momenten die de essentie van jullie liefde weerspiegelen. Met oog voor esthetiek en gevoel voor storytelling, leg ik als trouwfotograaf niet alleen de visuele pracht vast, maar ook de diepgaande betekenis achter elk moment. Ik sta klaar om jullie liefdesverhaal te vereeuwigen met tijdloze beelden die generaties lang gekoesterd zullen worden.

Betoverende sfeer

Op jullie grote dag draait alles om liefde, geluk en onvergetelijke momenten. Met onze creatieve benadering en artistieke visie leggen we de betoverende sfeer van jullie bruiloft vast. Van intieme uitwisselingen tot uitbundige vieringen, we vangen elk emotioneel hoogtepunt met authenticiteit en stijl.

Deskundige trouwfotograaf

Als ervaren trouwfotograaf begrijpen we het belang van vertrouwen en ontspanning op jullie trouwdag. We streven ernaar om een comfortabele en ondersteunende omgeving te creëren, zodat jullie je volledig op elkaar kunnen richten. Met professionele begeleiding en een vleugje creativiteit zorgen we ervoor dat elk moment moeiteloos wordt vastgelegd, zodat jullie kunnen genieten van een blijvende herinnering aan jullie speciale dag.

Info & tarieven

trouwfotografie
1549 Vanaf prijs
  • Kennismaking en voorbereiding voor de grote dag
  • Detail gesprek twee weken voor de bruiloft
  • 6 uur fotografie met persoonlijke aandacht en prachtige beelden van jullie dag
  • 250 beelden digitaal in jouw persoonlijke online gallerij
  • Binnen 48 uur een preview
  • Binnen vijf weken alle foto's
  • Een prachtig album is zeker ook mogelijk om samen te stellen

Tastbare herinneringen

Als trouwfotograaf geloof ik in het vastleggen van herinneringen die een leven lang meegaan. Daarom bied ik na de bruiloft een exclusieve revealsessie in mijn studio, waar we samen de prachtige beelden van jullie speciale dag bewonderen. Maar daar blijft het niet bij. Ik hecht er waarde aan dat jullie trouwherinneringen niet alleen digitaal blijven bestaan, daarom bied ik een scala aan hoogwaardige producten aan, van fine-art wall prints tot luxe albums, zodat jullie echt kunnen genieten van deze kostbare momenten, tastbaar en blijvend.

FAQ

Mijn stijl kan omschreven worden als fris, stijlvol, editorial en creatief. Ik leg zowel de traditionele momenten als de subtiele emoties en intieme details vast die jullie dag uniek maken.

De kosten variëren afhankelijk van de wensen en het pakket dat jullie kiezen. Neem contact met mij op voor mijn trouw brochure en om jullie specifieke wensen te bespreken.

Het is aan te raden om minstens 6 tot 12 maanden van tevoren te boeken, vooral als jullie trouwdatum in het hoogseizoen valt. Zo kunnen we tijdig alles plannen en voorbereiden voor jullie speciale dag.

Jullie zijn welkom in mijn daglicht studio, Boutique Studio Lux gelegen in Velp, Noord-Brabant. Dichtbij Wijchen, Nijmegen en Den Bosch. Uiteraard kunnen we ook online kennis maken. Net wat jullie fijn vinden!

Ik heb een prachtige brochure met daar in wat informatie en mijn pakketten. Deze mag je altijd vrijblijvend aanvragen.

Binnen ongeveer 4 tot 6 weken na jullie bruiloft zijn de foto’s klaar. Tijdens de revealsessie kunnen we samen de beelden selecteren die jullie willen laten afdrukken in een album of als fine-art wall prints.

Na de bruiloft nodig ik jullie uit voor een exclusieve revealsessie in mijn studio in Velp. Hier bewonderen we samen de prachtige beelden die we hebben gecreëerd, en bespreken we de mogelijkheden voor fine-art wall prints en luxe albums.

Yes! Al neem ik er jaarlijks maar een paar aan om het balans te houden met mijn studio en gezin. Vraag gerust of ik jullie datum nog beschikbaar ben.

Ik bied een scala aan hoogwaardige producten aan, van fine-art wall prints tot luxe albums. Hierdoor kunnen jullie optimaal genieten van jullie kostbare trouwherinneringen, tastbaar en blijvend.

Boek mij als jullie trouwfotograaf

Willen jullie je liefdesverhaal vast leggen in tijdloze en warme beelden? Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en bruiloft.