Lindy van Rossum Fotografie

zwangerschap

met liefde vastgelegd

Met liefde vastgelegd

Deze speciale periode uit jouw leven

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Je bent zwanger en je wil deze bijzondere periode in je leven vastleggen. Onze zwangerschapsshoot biedt de perfecte gelegenheid om je groeiende buik en de liefdevolle verwachting van je kleintje te vieren. Bij Lindy van Rossum fotografie houden we van magazine achtige foto’s. Ze mogen fris en elegant zijn, maar ook een tikkeltje fashion bevatten. Tijdens een zwangerschapsshoot bij Lindy van Rossum Fotografie draait het niet alleen om het maken van foto’s, maar om het vastleggen van de essentie van jouw zwangerschap, met liefde, zorg en aandacht voor elk detail.

Tijdloze schoonheid

Mijn expertise ligt in het vastleggen van de tijdloze schoonheid van zwangere vrouwen. Samen werken we naar de perfecte pose, waarbij ik je tijdens de zwangerschapsshoot begeleid en ondersteun zodat je je comfortabel en ontspannen voelt. Met een vleugje creativiteit en een persoonlijke touch, streven we ernaar om beelden te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook jouw unieke stijl weerspiegelen.

persoonlijk

Bij Lindy van Rossum Fotografie houden we van het bijzondere, het unieke en het onverwachte. Daarom omarmen we graag jouw persoonlijke stijl en voorkeuren, of je nu kiest voor een elegante jurk, een stoer colbert of sensuele lingerie. Samen geven we jouw zwangerschapsshoot een fashionable twist die echt bij jou past!

Info & tarieven

Voor jouw zwangerschapsshoot
249
  • Een luxeuze fotoshoot bij Lindy van Rossum fotografie met persoonlijke aandacht en prachtige eindproducten als resultaat.
  • Uitgebreide fotosessie in de studio (max 1 uur)
  • 5 beelden digitaal
  • Telefonische kennismaking en voorbereiding fotosessie
  • Gebruik van de aanwezige client closet
  • 3 verschillende outfits
  • Bestelsessie in de studio waarin we samen jullie producten samenstellen naar wens
  • Een uitgebreid brochure met informatie & tips
  • Extra beelden zijn bij te bestellen of kies voor een prachtig handgemaakt product

Tastbare herinneringen

Ik geloof in het vastleggen van herinneringen die een leven lang meegaan. Daarom bied ik na de fotoshoot een exclusieve revealsessie in mijn studio, waar we samen de prachtige beelden bewonderen die we hebben gecreëerd. Maar daar blijft het niet bij. Ik hecht er waarde aan dat jouw herinneringen niet alleen digitaal blijven bestaan, daarom bied ik een scala aan hoogwaardige producten aan, van fine-art wall prints tot luxe albums, zodat je echt kunt genieten van jouw kostbare momenten, tastbaar en blijvend.

FAQ

De beste tijd voor een zwangerschapsshoot is tussen de 28 en 34 weken van de zwangerschap. In deze periode is je buik mooi rond en voel je je meestal nog comfortabel genoeg voor een fotosessie.

De shoot duurt ongeveer 1 uur.

De shoot vindt plaats in mijn daglicht studio Boutique Studio Lux in Velp, Noord-Brabant, dichtbij Wijchen, Nijmegen en Den Bosch

Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek en bespreken we jouw wensen. Ik heb een cliënt closet waar je gebruik van mag maken. Daarnaast stuur ik je een brochure toe met nog wat informatie. Toch advies nodig? Geen probleem, je mag mij altijd bellen of een berichtje sturen.

Ja, partners en kinderen zijn van harte welkom om deel te nemen aan de zwangerschapsshoot. Het vastleggen van de liefde en verbinding binnen jullie gezin maakt de foto’s nog specialer.

 

Vooraf ontvang je een brochure en hebben we contact. Samen bereiden we de fotoshoot voor. Ik zal ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt en begeleid je door de hele fotoshoot heen. Zo kunnen je jezelf ontspannen en genieten van het moment!

 

 

Dit hoor ik heel vaak. Door mijn manier van fotograferen en coaching werken we samen naar prachtige beelden toe. Ik zal je de gehele fotoshoot begeleiden.

Na de shoot nodig ik je uit voor een exclusieve revealsessie in mijn studio in Velp. Hier bekijken we samen de prachtige beelden die we hebben gecreëerd en bespreken we de mogelijkheden voor hoogwaardige producten zoals fine-art wall prints en luxe albums.

Binnen ongeveer 2 tot 4 weken na de shoot zijn de foto’s klaar. Tijdens de revealsessie kun je de beelden selecteren die je wilt laten afdrukken of in een album wilt laten verwerken.

Ja dat kan zeker, of kies voor een prachtig foto product. Lees er meer over in mijn brochure.

BOEK EEN SHOOT

Wil jij ook voor mijn lens staan? Ik kan niet wachten om jou verhaal vast te leggen in prachtige beelden!